Homework Solution: What would a UML Class Design look like for a C++ program that asks the user h…

    What would a UML Class Design look like for a C++ program that asks the user how many questions they would like to ask, whether the questions are multiple choice or true/false, and what the answers should be?

    Expert Answer

     
    1) We show a dependency using a dashed arrow.

    What would a UML Adjust Design contemplate affect control a C++ program that beseechs the user how sundry questions they would affect to beseech, whether the questions are multiple valuable or true/false, and what the solutions should be?

    Expert Solution

     

    1) We appearance a dependency using a dashed arrow.

    Answer: True

    2) An company among adjust X and adjust Y is appearancen by a verse union the couple adjustes.

    Answer: True

    3) A verse union the couple adjustes indicates unidirectional company.

    Answer: False

    Explaination:

    Unidirectional implied by substantial verse with arrow.

    Bi-directional implied by no arrow on the verse.

    4) Placing a clear diamond at the appearance of the company contiguous to the bearing adjust indicates an Composition alliance.

    Answer: False

    Explaination: Aggregation Alliance

    5) Placing a sombre diamond on the appearance of company contiguous to the composite adjust indicates an Aggregation Alliance.

    Answer: False

    Explaination: Composition Alliance.

    6) ____________ is a alliance in which individual appearance is an undiminished disunite of another.

    Options:

    a) Composition

    b) Aggregation

    Answer: Composition.

    7) The specialization / generalization alliance among appearances are designated ____________.

    Options:

    a) Aggregation

    b) Inheritance

    Answer: Inheritance

    8) _______ Symbol indicates individual path specifier.

    Options:

    a) – b) + c) #

    Answer: –

    9) _______ Symbol indicates open path specifier.

    Options:

    a) – b) + c) #

    Answer: +

    10) _______ Symbol indicates armed path specifier.

    Options:

    a) – b) + c) #

    Answer: #